Tere kõigile kaaskannatajatele ! Lõpuks võeti siis mind ka vastu. Autot olen omanud juba alates aprilli algusest. Nagu paljudel ma eeldan olen seda kere tahtnud juba aegade algusest, lõpuks ometi tekkis soodne võimalus ja ära ta tõingi. Siiamaani pole suuri kulutusi VEEL olnud
Lanseka keevitasin üle, õlivanni lappisin, salongiradikas, õli, küünlad ja muud ei meenugi. Auto on eesti tulles punane olnud, esimene omaniks oli ta mustaks võõbanud, kuid tundub, et suhteliselt üle käe on asja tehtud, ukse alt ääred, tiivakaared alt kõik roostes, punnitavad, tagatiival suur pahtlitükk lahti tulnud ja üleüldine värvipind on jama. Olen üritanud asja paremaks muuta: 2000 vesillivaga+poleer=sain kananahast lahti vähemalt. Paar korda sai kiirustades automaatpesulas käidud ja koheselt oli matiks tõmbanud, kokku olen kolm korda üle poleerinud. Must värv, mis teha
Talvel auto seisab, nädal tagasi tõin kasutaja Ats juurest peaaegu puhta kere, kuna minu oma tundub suht sama mäda olevat, ja toodud kere on T-top siis selle restaureerimine teeb mu elu palju lihtsamaks, ma ei pea enda oma kohe pulkadeks kiskuma, saadan teise liivapritsi, keevitan põhja ja alles siis hakkan asju külge kruvima enda omalt.
Mõned pildid: