Terekest ka Teile kõigile üle....poole aasta
Et noh...nagu siin teema alguses sai mainitud, et minu õnn on ikka üle prahi värk.
Juhtus siis jah selline kahetsusväärne lugu ja suisa oma kõrvaltänavas, nagu ikka, hommikul oli kiire tööle ja veel kiirem tagasi koju kuna unustasin töö auto võtmed koju
, koju tagasi sõites mõtles üks tädi ühe kortermaja hoovi parklast hakata välja sõitma oma Honda Jazziga ja jumala eest mitte vaadata paremale poole kuskohast mina madallennul tulin
, jõudsin korra pidurit talluda, sain aru, et sellest väga vähe kasu kuna kõik ju ometi teavad, et ühel õigel tagavedulisel usakal ei ole ometi tagapidureid vaja ja nii tallusingi gaasi juurde, mõtlesin, et lipsan vahelt läbi, tädi aga mõtles, et sitta sa lipsad
ja kähmatas mulle ukseposti sisse, millest mina omakorda põrkusin vastu teispool teeserva pargitud Saab-tüüpi sõiduautot. Õnnetus läks ''õnnelikult'' kuna loogiliselt võttes olen mina igatepidi süüdi, kihutasin (no kiire oli), ei pidurdanud õnnetuse vältimiseks (oleksin siis hoopis mina ju tädile otsa sõitnud ja ise süüdi jäänud) jne jne jne kuid joppas, kargasin autost välja, sõimasin tädil näo täis, et ostku VEEL tugevamad prillid omale kui ta enam autosid ei näe ja nagu lupsti! tädi oligi nõus, et tema on kõiges süüdi ja politseid pole ka vaja (Timmil polnud ülevaatlust ka
).
Niisiis vormistasimegi õnnetusjuhtumist paberid ja läksime kindlustusse, kus lasti mul lahkelt valida kus ettevõttes ma tahaks autot remontida ja valisin muidugi kohe pärnus kõige kallima ja kvaliteetsema koha nimega Autostock (mille omanik on kah juhtumisi väga hea tuttav
). Läks veidi aega mööda, tulid onud vaatama, ütlesid, et ei ei ei, liiga kulukas, ostame ära. Oli ka tol momendil uus fire silmapiiril aga läksin kindlustusega veidi tülli kuna nad arvasid, et ma ei või muusikat seest välja kiskuda ja oma vastostetud uut akut endale jätta siis koorisid mind rahaga päris korralikult, kandsid kahes osas jne. Sel vahval põhjusel oligi Timmil üks elulahe suvi kaineid autojuhte kasutades, miskiseid siin mainimata autolaadseid asju ostes ja muidu elu nautides
Kuid jah, tunnistan, et tegemist oli parima autoga nii vastupidamise, varuosade hinna ja välimuse suhtes mis mul kunagi olnud on, hetkel oman peale firet juba...4ndat autot millest tahan ka varsti lahti saada, no ei ole muud autod minu jaoks
Loodan, et hooaja avamiseks olen saanud omale uuesti mõne tõsiseltvõetava auto ja saan terve suvi teiega mööda eestimaad ringi kärutada ja muidu uusi ja hullemaid lollusi teha
Lisan ka mõned pildid kadunukesest:
Kuna ta kadus sealt oksjonilt suht kiiresti siis teab keegi ehk mis tast edasi sai? Pole liikumas küll näinud kuskil.
P.S! Keegi hea mode võiks selle teema autode alla tõsta, tegemist siin rohkem autojutu kui tehnilisega
......to be continued!!!!!